Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен

434

Гарміш-Партенкірхен – гірський курорт в Баварії, південна Німеччина, в самому серці Альп. Garmisch і Partenkirchen були спочатку двома різними містами, що потрапили під декрет Адольфа Гітлера про Олімпійських зимових 1936 року в Німеччині. Міжнародний олімпійський комітет збирався позбавити Німеччину права проведення, тому що було недостатньо готельних номерів у приймаючому місті. Таким чином, було вирішено об’єднати два міста в один більший, який влаштує МОК.

Будучи розташованим біля підніжжя найвищої гори країни – Зугшпітц (більше ніж 3,000 метрів) – місто стало прекрасним кандидатом на Зимові Олімпійські Ігри в 1936. Тут пройшло перше альпійське змагання з лижних видів спорту. Сьогодні Гарміш-Партенкірхен – туристичний центр зимових видів спорту і одна з кращих областей для лижного спорту Німеччини.

Протягом зими схили, що оточують місто, ідеально підходять для лижників і туристів. Протягом літніх місяців тут можна годинами гуляти, подорожуючи пішки і милуючись панорамними видами. З безліччю альпійських озер тут також популярна веслування. Човни і гірські велосипеди легко орендувати в спеціальних туристичних центрах. Популярна також 10-хвилинна поїздка на канатній дорозі з дивовижними пейзажами природи. Кабінка доставить Вас прямо до вершини гори.

Крім сценічного місцеположення, що робить цей невеликий місто настільки ппрівлекательним, знамениті також побудовані баварцями будинку, красиво прикрашені безліччю узорів з яскравими квітами. У баварців є довга історія прикраси фасадів релігійними і історичними картинами. Майже у кожного з будівель в Гарміш-Партенкірхені є унікальні фрески на зовнішніх стінах. Прогулянки по місту – це реальне задоволення.

Серед визначних пам’яток міста виділяються також парафіяльна церква Святого Мартіна, побудована в 18 столітті, і розташована поруч школа живописців. Дивно, але через річку Лойсак є ще більш стара готична церква з такою ж назвою, що датується 1280 роком, з величезним настінним зображенням.

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (1)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (2)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (3)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (4)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (5)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (6)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (7)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (8)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (9)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (10)

Альпійський містечко Гарміш-Партенкірхен (11)