Як пофарбувати крашанки: 9 цікавих ідей для фарбування натуральними барвниками (Інфографіка)

Зовсім не обов'язково на Великдень фарбувати яйця промисловими барвниками, які часто забарвлюють не тільки шкарлупу, а й білок. Як пофарбувати крашанки натуральними фарбниками на...

Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото

Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...

Суші, соуси, палички: східний етикет

Схід завжди асоціюється із чимось витонченим та незвичайним. У азіатських країнах кожне явище має свої особливості та тонкощі, і прийом їжі тут займає далеко...

Смачний грудень: із яких продуктів готувати страви взимку

Літо і осінь закінчилися, але навіть у грудні на прилавках магазинів та ринках можна знайти корисні та сезонні продукти. Які продукти купувати зимою та...

Страви прабабусь готуємо з любов’ю

В окремих селах Західної України і зараз готують страви, назви яких, швидше за все, зовсім не відомі для молоді. Наприклад, кендюшник і пшонянники, які...

Не борщем єдиним: сиро-винний гастрономічний туризм в Україні європейського рівня

Коли українці чують про «гастрономічний туризм» то різні країни викликають у них різні асоціації із відомими стравами. Це піца та паста в Італії, сир...

12 простих і розкішних закусок із сала

Серед 16-ти країн, які у своїх національних кухнях з давніх-давен готують і споживають сало, Україна посідає лише 13-е місце щодо частоти та регулярності використання...

50 найсмачніших сніданків зі всього світу (фото)

Які страви полюбляють на сніданок в різних куточках світу вирішила дізнатися Вікторія Філпот (Victoria Philpott), створюючи свій проект «50 кращих сніданків світу». Друзі з...

Галицька кухня: пажиброда, флячки та засипана капуста

Ви не знаєте, що таке пажиброда? Тоді вам обов’язково треба до Львова! На протязі кількох останніх років місцеві гастроентузіасти ретельно збирали старовинні рецепти, і тепер...

12 страв до різдвяного столу

Головна різдвяна страва – ‪кутя‬. Інші 11 мають бути пісні: без м'яса, молока, яєць та жиру. Тільки на олії. На Різдво крутять голубці з...

Секрети приготування куті за стародавніми рецептами

Різдвo - вeликe святo християнськoгo кaлeндaря. Йoгo святкують oсь вжe більшe двoх тисяч рoків всі християни нa плaнeті. Oстaнній тиждeнь пeрeд Різдвoм - цe нйсуворіший...

8 реально крутих кафе Львова, про які ви, мабуть, не чули

У цій збірці немає Криївки, Мазоха, та інших розкручених закладів, які у вас асоціюються зі Львовом. Тут зібрані кафе та ресторани, не менш колоритні,...