«Едем Резорт & Спа» — ідеальне поєднання мальовничої прикарпатської природи із найкомфортнішими умовами відпочинкового комплексу (фото)

685

Ви стоїте на березі красивого озера. Лінії берега окреслюють зелені ялини та вільхи. Під ногами пісок, у повітрі — лише спокій і смак солодкого літа, а довкола — шатро смарагдових лісів.
На мальовничому плесі прикарпатської природи для найприємнішого відпочинку створено комплекс «Edem Resort & SPA».

Тут вміють наперед відгадувати ваші бажання і здійснювати мрії, адже знають про все, що потрібно для проведення найприємніших днів відпочинку душі і тіла.

Проїхати лісовою дорогою на велосипеді, чи квадрациклі, пограти у пейнтбол, великий теніс, чи волейбол… Навіть полювання і риболовля. А може вам більше до душі романтична прогулянка на човні, що ніжно гойдатиме вас на озерних водах із білим лататтям.

Відчуття задоволення і гармонії ще довго не покидатиме вас після візиту у сучаний СПА центр, що розташований прямо на березі. Кількість процедур, які вам тут запропонують, точно вразять навіть найвибагливіших гостей. Крім багатьох інших, аюрведа, тібетський масаж, масаж бамбуковими паличками лиця та тіла, wave масаж. Комплекс процедур обов’язково підберуть спеціально для вас, врахувавши індивідуальні побажання і потреби. Соляна кімната, тренажерний зал, зал йоги і пілатесу, східні ритуали, доріжка Кнейпа. Ви точно оберете щось для себе.

І навіть якщо за вікном золотить осінь, чи снігові заметілі сховали живу красу лісів, в Едем Резорт подбають про те, щоб відпочинок у ці пори року був не менш приємним.

Справжнім дивом запам’ятається вам процедура душу вражень. Так, саме враження: перебування у найрізноманітніших куточках світу, насолода дивовижними запахами і відчуттями — принципи застосування цієї незвичайної процедури.

Легким для вас і цікавим для дітей буде відпочинок на території комплексу. Адже крім безлічі спортивних розваг, дітей чекає спеціальна дитяча кімната.

Приїжджайте сюди, щоб відпочити душею на одинці, розважитись із друзями або сім’єю, чи провести ніжний романтичний вечір із коханими.

Комплекс «Едем Резорт & Спа» — це продумане до найменших деталей поєднання відпочинку на природі із комфортом найкращих відпочинкових комплексів мегаполісів. Він має свій стиль, свій смак і свій шарм, який залишиться у пам’яті відчуттями гармонії та задоволення.

Знаходиться відпочинковий комплекс всього за 30 км від Львова.

edem-resort-04

edem-resort-provance-01

1370422749

edem-resort-beach-02

edem-resort-03



• не пропусти