Добірка 11 крутих серіалів для останнього місяця зими на будь який смак

17995

Закордонні режисери та сценаристи не перестають дивувати нас серіальними новинками. Щодня ми чуємо про те що вийшов новий сезон вже відомого серіалу, або ж запустили зйомку нового.

І коли літом ми б не встигли прослідкувати за усіма цікавими оновленнями, то довгі зимові вечори створені якраз для цього! Пропонуємо вам добірку 11 захоплюючих серіалів, які зроблять цю зиму приємнішою.

Геній (англ. Genius)

Любителям фільмів «Код да Вінчі» та «Ігри Розуму» неодмінно сподобається цей серіал. Адже знімати серіал «Геній» взявся саме їх режисер. Історія розповідає про одного з найбільш видатних вчених ХХ століття, котрий своїми відкриттями у фізиці змінив уявлення людей про Всесвіт.

Здогадались, що це за вчений? Так – це Альберт Енштейн. Серіал на десять епізодів розповість про життя та працю, про досягнення та поразки геніального вченого.

Знято «Генія» за книгою, Волтера Айзексона, котру безсумнівно можна назвати бестселером.

Двійка (англ. The Deuce)

Манхеттен, Нью-Йорк, на вулиці похмурі сімдесяті. І місті процвітає бандитизм та бізнес «продажної любові». Одне із найпрестижніших міст Америки знаходиться під контролем мафіозі.

Розповідь про ці темні часи піде від імені двох братів-близнюків, котрі теж занурились у світ бандитизму. Цих мафіозі зіграв Джеймс Франко. А от Меггі Джилленхол зіграла роль повії, котра тісно пов’язана із головними героями. Цей серіал точно сподобається любителям гангстерського кіно.

Окупація (норв. Okkupert)

В Україні цей серіал вже здобув велику популярність, адже у ньому йдеться про російську окупацію Норвегії. Так от, хто ще не бачив другий сезон, зрадіє, дізнавшись про таку новинку.

За подіями, котрі розгортаються у серіалі «Окупація», до влади в Норвегії прийшли екологічні активісти, котрі забороняють добувати нафту та газ на території країни. Але Євросоюз не збирається відмовлятись від цих ресурсів, тож домовляється із Російською Федерацією про напад на нафтові родовища Норвегії, аби взяти їх під контроль та продовжити видобування ресурсів.

Та Російській Федерації цього виявилось не достатньо, тож окупація розповсюдилась на усю країну.

Орвілл (англ. The Orville)

Fox запускає новий серійний комедійний проект, який кидає виклик легендарному «Стар Треку». Події розгортаються в майбутньому, де люди знаходяться на кораблі разом із прибульцями, та стикаються із різними «космічними» проблемами життя.

Режисером комедійної пародії став Сет Макфарлейн, відомий такими прекрасними речами як мультсеріал «Гріффіни» та фільм «Третій зайвий».

У декількох епізодах на екрані з’являється Шарліз Терон, а головну роль у серіалі зіграв сам режисер.

Дитинство Шелдона (англ. Young Sheldon)

Про легендарний серіал «Теорія великого вибуху» знають всі. І ось у цьому році вже презентували 11 сезон, який всі фанати чекали із нетерпінням. А разом з ним вийшов і довгоочікуваний спін-офф про дитинство головного героя Шелдона Купера.

Цей серіал можна вважати вдалим, адже 9-річний Шелдон не поступається своїй дорослій версії розумом та притаманним йому занудством.

Цікаво, що «молодшу версію» мами Шелдона грає дочка актриси, котра вже 11 сезонів грає роль мами головного героя у «Теорії великого вибуху».

Страйк (англ. Strike)

І знову серіал від улюбленця публіки. Цього разу серіал знятий за книгою легендарної Джоан Роулінг. Серіал «Страйк» розповідає про героя книги Роулінг, яку вона написала під псевдонімом Роберт Гелбрейд. Історія ведеться про колишнього військового, котрий нині працює приватним детективом. Його фізично та морально загартувала участь у бойових діях і тепер він розслідує, здавалося б, безнадійні справи.

Великий куш (англ. Snatch)

Так, безперечно всі знають про легендарний фільм «Великий Куш» Гая Річі. Це ж – однойменний серіал британського режисера Алекса Де Ракоффа. Серіальна версія цієї історії розповість про нові пограбування та проблеми головних героїв.

Тільки от очікують на них у наслідку не гроші та безтурботне життя, а продажні копи, розбірки з гангстерами та ще більше проблем, котрі героям доведеться подолати, аби вижити.

Хороший доктор (англ. The Good Doctor)

Цей серіал розповість про найбільш незвичайного хірурга у світі – головного героя Шона Мерфі. Він володіє справжнім даром і може вилікувати будь-яку хворобу. А також завжди пам’яє вввсе до найменших дрібниць. Та його дар не дістався хірургу задарма. Шон страждає аутизмом та абсолютно не вміє розпізнавати людські емоції. І уявлення не має, що таке співпереживання власним пацієнтам. Така собі концентрована та гіперболізована версія Доктора Хауса. Головну роль зіграє молодий, проте геніальний актор, який прославився роллю у серіалі «Мотель Бейтс».

Електричні сни Філіпа К. Діка (англ. Philip K. Dick’s Electric Dreams)

Філіп К. Дік – це талановитий письменник, по книзі якого знято фільм «Той, що біжить по лезу». Про нього і буде цей серіал, котрий і серіалом назвати важко. Адже кожна із серій – це елементи одного із творів цього письменника. Але така незвичність серіалу – ще одна причина його переглянути.

Зоряний Шлях: Дискавері (англ. Star Trek: Discovery)

Продовження культового «Зоряного шляху» розповість нам про події, котрі відбувались за 10 років до тих, які стали сюжетом в оригінальній версії. Головний герой цього серіалу, котрий розповість про усі пригоди, які відбувались до «Зоряного шляху», це «Номер Перший», зведена сестра Спока.

Десять днів у долині (англ. Ten Days in the Valley)

Цей серіал розповість історію успішного телевізійного продюсера, жінки, котра весь час приділяє своїй роботі. Однак в один день її життя кардинально міняється. Злочинці викрадають її доньку. Як виявилось, цікавить їх зовсім не донька, а учасники розслідування її викрадення. І чим довше воно продовжується, тим більше виявляється неочікуваних таємниць.

підготувала Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua