Спортивні годинники – для активних по життю людей

352

Спортивні годинники https://imidge.com.ua/ru/f-sport-watches/ візуалізують естетику спорту. Динамічні багатофункціональні хронометри відрізняються підвищеними властивостями міцності (водонепроникність, протиударність) і оснащені важливими для спортсмена опціями (секундомір, крокомір і т. д.). Спортивними також вважаються хронометри, випущені для спорту і в честь спорту. Ексклюзивні колекції, розроблені з нагоди світових регат, гоночних заїздів, чемпіонатів та олімпіад, є символікою сучасної історії.

Розкішні репліки спортивних годинників від провідних світових мануфактур чекають на вас в каталозі інтернет-магазину Імідж. Асортимент орієнтований на людей, що захоплюються передовими технологіями, а також активними особистостостями, які звикли перемагати, але не позбавлені естетичних манер.

Спортивні годинник

В ім’я спорту: кращі колекції хронометрів за доступною ціною

Якщо вам подобаються масивні, обтічні корпусу, міцно «тримаються» за шкіряні або каучукові «опори», – значить, ваш вибір припав на хронометри спортивного дизайну.

У світі існує кілька канонічних годинникових брендів, що працюють виключно в «спортивному» стилі. Своєрідні серії чоловічих та жіночих годинників, далекі від класичного дизайну, властиві і мануфактурам-«іконам»:

  • спортивні годинники Porsche Design схожі на автомобільні прилади однойменної марки. Культ кругової геометрії, поєднання чорного, коричневого, білого і синього – вибір чоловіків, народжених для швидкості. Кварцові хронометри на каучуковому ремінці з міцним сапфіровим склом імпонують будь-якого стилю одягу. Характерний дизайн циферблата виключає арабську нумерологію. Відмінний подарунок статусному власнику!
  • спортивні годинники BMW – сталевий корпус-«спідометр» з чорним шкіряним ремінцем. Моделі цього виробника купують не тільки власники престижних іномарок. Бізнес-еліта, творча каста геніїв, гуру менеджменту – кожен знайде в них своє «відображення» часу;
  • спортивні годинники Chopard представлені лінійкою чоловічих кварцових хронометрів і механічних моделей з підзаведенням. Циферблату властива лаконічність. Каучуковий ремінець виглядає досить респектабельно навіть зі спортивним костюмом;
  • різноманітність форм, кольорів і матеріалів – спортивні годинники Rolex і Omega. Органічні сферичні типажі зацікавлять любителів сталевих браслетів;
  • сучасних активних леді залучать дизайнерські спортивні годинники Chanel у витонченому білому виконанні.

Вся колекція реплік доступна онлайн – використовуйте розширений фільтр і будьте в центрі спортивної моди!