Топ-5 кращих смартфонів вартістю до $ 200 за минулий рік

227

Як ми і обіцяли раніше, представляємо вашій увазі 5-ку кращих смартфонів в найпопулярнішому серед наших передплатників ціновому сегменті – до $ 200 (до 2500 грн або до 6000 грн). І оскільки мова йде про гаджети китайського виробництва, то і ціни при складанні рейтингу ми враховували ті, що пропонують міжнародні ритейлери майданчику Aliexpress.com.

Ремарка: зрозуміло, ціни на ті ж пристрої в магазинах вашого міста можуть, і будуть відрізнятися в більшу сторону. Тому, якщо ви все ще не знаєте, як оформити покупку на сайті Aliexpress.com, пишіть нам про це в коментарях до цієї статті, і ми підготуємо для вас спеціальне відео з покроковою інструкцією.

5 місце

Отже, на 5 місце нашого рейтингу колектив редакції поставив відразу 2 смартфона від двох різних, але мало найпопулярніших китайських виробників на території пострадянського простору – Meizu і Xiaomi. Йдеться про Meizu M3 Note і Xiaomi Redmi Note 4 .

Незважаючи на те, що M3 Note доступний на ринку вже кілька місяців, а Redmi Note 4 тільки з’явився, у них багато спільного: відмінний дизайн, солідна ємність акумулятора (4100 мАч в обох) і високий інтерес з боку наших читачів. При цьому, хоч вони і отримали різні процесори, ігровим смартфоном не є ні той, ні інший. Іншими словами, міцні середнячки для повсякденного використання, підтвердження чому ви отримаєте, подивившись огляди на ці моделі на нашому каналі в Youtube.

4 місце

На 4м місці нашого рейтингу несподівано для нас виявився смартфон Vernee Apollo Lite , і то завдяки тому, що останнім часом його можна придбати за $ 199.99. Хоча приводом розглянути цей пристрій для нашого топ 5 стало поєднання гідної начинки (Helio X20 в неурезанной версії, дисплей IGZO, 4 ГБ оперативної пам’яті, камера на 16 Мп від Samsung і USB Type-C з підтримкою швидкої зарядки Pump Express 3.0) і добротного програмного забезпечення з хорошою підтримкою від виробника (Android 6.0 Marshmallow).

3 місце

На цій сходинці нашого рейтингу знову влаштувався 6.44-дюймовий гігант від Xiaomi. Mi Max вже потрапив в наш рейтинг смартфонів вартістю до $ 300, але в двох своїх середніх конфігураціях. І ми раді вітати цю модель і в більш доступному сегменті.

Судіть самі, навіть не дивлячись на конфігурацію 2/16 ГБ, Планшетофони Xiaomi Mi Max неймовірно привабливий для любителів великих діагоналей завдяки процесору Snapdragon 650 і акумулятора на 4850 мАг. 2 ГБ оперативної пам’яті цілком достатньо для виконання повсякденних завдань, а недолік внутрішньої пам’яті смартфона можна компенсувати за допомогою карт пам’яті Micro-SD.

2 місце

Віце лідерами нашого рейтингу стали два смартфона, і знову тому, що ми не змогли вибрати з них найдостойнішого кандидата. Обидва пристрої були представлені зовсім недавно, але вже відмінно зарекомендували себе в тестах і оглядах, викликавши непомірний інтерес з боку наших читачів. Отже, зустрічайте – це Meizu M1E, відомий також як M3E або Blue Charm E, і Cool1 спільного виробництва LeEco і Coolpad.

Про смартфон LeEco & Coolpad Cool1 ви вже знаєте, а новинку від Meizu незаслужено обійшли стороною. Якщо коротко, то Meizu M1E є еволюцією моделі M3 Note в більш преміальному корпусі і з поліпшеною основною камерою. І хоча M1E кілька схуд в плані ємності акумулятора і спочатку призначався тільки для китайського ринку, його автономності цілком вистачить для повного робочого дня.

1 місце

І нарешті (барабанний дріб), зустрічайте лідера нашого рейтингу смартфонів середнього цінового сегмента (до $ 200) – смартфон Xiaomi Redmi 3s!

Думаємо, немає потреби детально розповідати про всі достоїнства цієї популярної моделі компанії Xiaomi, оскільки саме про нього найбільше запитують читачі і передплатники в обговореннях нашої групи мережі Vkontakte. На сьогодні Xiaomi Redmi 3s є одним з найбільш продаваних смартфонів компанії Xiaomi (за 2016 рік), і якщо ви ще не дивилися наш огляд цього гаджета, то заповнити цю прогалину ви зможете, перейшовши за цим посиланням.

Шановні читачі, ще раз хочемо зауважити, що даний рейтинг складений на думку колективу і з урахуванням ваших відгуків і коментарів в нашій групі Vkontakte. Якщо ви не згодні з розстановкою місць в даному рейтингу, пишіть свої варіанти нам в коментарях до цієї статті, і ми їх обов’язково врахуємо при здійсненні наступних рейтингів.



• не пропусти