Модульні картини в інтер’єрі

1107

Сучасна творчість шукає різні шляхи вираження і один з них – модульні картини. Найбільш яскравим прикладом, що демонструє всі особливості та переваги цього виду мистецтва можна назвати роботу художниці Leda Luss Luyken яка так і називається «ModulArt». Картина складається з рухомих панелей, встановлених в сталеві рами. Залежно від того, як розташовані частини картини, зміст твору може змінюватися кардинально. Таким чином, глядач бачить не тільки один варіант задуму художника, а й альтернативні погляди, альтернативні інтерпретації зрозумілого тільки на перший погляд сюжету. Мистецтвознавці вже назвали це «новим способом вираження руху в живописі».

A Fragile Balance (Leda Luss Luyken) Size: 94.5 H x 141.7 W x 2.8 in
A Fragile Balance
(Leda Luss Luyken)
Size: 94.5 H x 141.7 W x 2.8 in

Концепція модульної живопису дозволяє кожному з нас складати свої твори, контекстуалізувати власні погляди, настрої і т.д. Кожен може скласти свій твір мистецтва. І така доступність не знецінюються мистецтво, а, навпаки, дозволяє передати накопичений досвід. Модульне мистецтво не обмежується рамками живопису, сьогодні ми маємо і модульні скульптури, і навіть модульні музичні композиції.

Модульні картини із зображенням пейзажів

7

627_big

187895-9785bf582ff23a0da5c1dda625835f73

Модульні картини набули широкого поширення і як елемент дизайну приміщень. Що може бути краще для декорування залу або їдальні, ніж модульні пейзажі. на все різноманіття кращих пейзажів – міських, моркскіх, гірських, відомих і оригінальних. Модульні пейзажі створюють особливий настрій, переносячи нас подумки в найкрасивіші місця нашої планети.

Особливий подарунок – модульні картини на тему любові

100014-2

MLUB10002__3

Модульні картини ідеальні як подарунок, а різноманіття колірних і стилістичних рішень дає можливість підібрати підходящий варіант практично під будь-який інтер’єр в будь-якому стилі. Подарунком з особливим сенсу можуть стати модульні картини на тему любові, представлені на art-holst.com.ua/modulnye-kartiny, але не варто чекати 14 лютого, щоб порадувати близьку людину. Сучасний молодіжний дизайн ідеально підходить для оформлення кімнати молодих закоханих. Такий подарунок, з одного боку, продемонструє силу романтичних переживань, а з іншого – створить особливу, чуттєву зв’язок між двома людьми. Для подарунка друзям або на річницю весілля можна вибрати більш стриманий, класичний дизайн. Перевагою таких модульних картин є і їх цілком демократична ціна, що робить їх доступними практично для кожного.



• не пропусти