Кофмортні кінотеатри джакузі для незвичайного відпочинку

321

Розкішний гарячий кінотеатр джакузі звеличує розслаблення до абсолютно нових висот. Це перший подібний проект, який виявився настільки успішним, що зараз планується створення цілої серії подібних розважальних закладів у різних містах світу. До прикладу, ми вже писали про незвичайний кінотеатр на воді в Таїланді, влаштований прямо на мальовничому березі океану. Очевидно, що незабаром поняття класичного перегляду фільмів поступиться місцем чогось більш різноманітному та цікавому.

Хороший спосіб зняти стрес полягає в тому, щоб розслабитися, піднімати ноги і насолодитися Вашим улюбленим фільмом прямо під час відпочинку в комфортному джакузі. Кінотеатр Джакузі Ашера Чарми допомагає втілити цю мрію багатьох любителів релаксації в реальність. З 12 такими джакузі, шампанського та захоплюючого дух виду на Лондон з, він обладнав це місце спеціально для любителів нових відчуттів.

Бажаючи уявити невимушене, грайливе навколишнє середовище для гостей, новий кінотеатр привертає своїх гостей до шампанського в той час, як вони спостерігають сонце, що знижується по горизонту Лондона і міських дахах. Як тільки сонце знижується, гості можуть танцювати шиммі в їх купальних костюмах і плескатися в джакузі різних видів і розмірів разом з їхніми друзями прямо під час перегляду фільму.

Кінотеатр Ашера Чарми створює незабутній досвід, заохочуючи комунікабельність поведінку. Ніякого праці для гостей не складе вистрибнути з їх ванн, щоб потанцювати під музику у фільмах або переключитися від однієї ванни до іншого. В даний час можна без зусиль дивитися кінотеатр онлайн безкоштовно , при цьому такий джакузі можна поставити у себе удома, і насолоджуватися переглядом в максимальному комфорті.

Кофмортні кінотеатри джакузі для незвичайного відпочинку (1)

Кофмортні кінотеатри джакузі для незвичайного відпочинку (2)

Кофмортні кінотеатри джакузі для незвичайного відпочинку (3)

Кофмортні кінотеатри джакузі для незвичайного відпочинку (4)



• не пропусти