Подорож до Риму на відпочинок

2075

Столиця Італії, столиця світу. Як сивий імператор, гордо споглядає з висоти свого трону, мудрий правитель і господар, який заслужив шану не тільки майстерною дипломатією, а й шрамами завойовницьких походів.

ROME-1

Його авторитет визнають усі міста планети і шанобливо схиляють голови або схиляють своє коліно. Вулиці Риму – сплетіння історії, спогадів, інтриг і нев’янучої краси. Здається, тут оселилося час, який дивлячись у вітражне вікно поступово розмотує клубок із хвилин і годин.

Незабутній відпочинок в Римі з сім’єю ніколи не повторюється, навіть якщо їздити сюди раз на місяць. То він імператорський і шикарний, то – завзятий і приятельський, то зовсім домашній. Якщо ви хочете, щоб ваша подорож поєднало в собі відпустку в сучасному європейському місті і можливість у будь-який момент зробити крок на кілька століть назад, купуйте квиток до Риму.

Колізей-титульна

Столиця Італії зустріне вас відображенням Колізею в сонячних окулярах, запашними вулицями кав’ярень і ресторанів, зеленню парків, вогнями вечірніх ліхтарів, кам’яними стінами соборів і неймовірно життєрадісними людьми.

У будь-який час року Вічне Місто вміє зігріти свого гостя. Відпочинок в Римі взимку – це насолода від різдвяних ярмарків, гармидеру розпродажів, змахування сніжинок в магазинах, коли за спиною пролунав дверний дзвоник, це годинник натхнення, проведені в музеях і соборах. Літній відпочинок в Римі – сонце на дні коктейлю, ароматні трикутники піци, велич Пантеону, де здається, що ще трохи і статуї зійдуть з постаменту, це Сікстинська капела і серце католицизму Ватикан.

sk1

Ложкою дьогтю у всьому італійському медовому раю може стати віддаленість від морського узбережжя. Звичайно, Рим – це не курорт і раз ви сюди приїхали, то значить готові відмовитися від щоденних запливів за буйки заради міської романтики. При цьому Рим і відпочинок на морі – поняття цілком сумісні. Ви легко можете приїхати відпочивати в міста-курорти, які знаходяться на розумній відстані від столиці, наприклад, Анціо, Гаета, Сперлонга, Формия або Террачіна, і влаштувати собі самостійну поїздку до Риму. Якщо ж ви зупинилися трохи далі, то в такому разі, екскурсійні агентства з радістю організують вам тур на кілька днів або поїздку до Риму на вихідні з бронюванням готелю і всіма трансферами. Тоді у вас вийде дві подорожі в одному і в два рази більше вражень. Італія настільки популярна країна для туристів, що жодних проблем з бронюванням туру у вас не виникне. Тут можна врахувати будь-які нюанси і побажання клієнта, різні варіанти поїздки: літак, потяг чи автобус. Від цього залежать і ціни на відпочинок в Римі. Де ви зупинитеся теж важливий факт. Якщо в центрі міста, то це звичайно може стати в копієчку, а якщо зможете догуляти до центру самостійно, то неабияк заощадите. Можна взагалі спланувати своє самостійне подорож від початку і до кінця, не прив’язуючись до групових турах або агентствам, і прилетіти до Риму, так сказати, дикуном. Зрештою, вартість поїздки в Рим – це ті кошти, які ви заздалегідь готові витратити, оскільки налаштувалися на відпочинок і романтичну поїздку в автентичну Європу. Хороших вам римських канікул!

artleo.com_34311



• не пропусти