Готелі з ліжками-коробками

162

Arch Group представляє новий інноваційний готель, зроблений з модульних кімнат для сну у формі коробок. Відпочинок в такому місці може бути дуже комфортним, при цьому він не буде настільки дорогим, як проживання в повноцінному готелі.

Arch Group взяла свою блискучу ідею від коробок для сну і реалізувала її в старій будівлі, щоб створити готель. Ця модульна коробка – камери для сну, що ідеально підходять для прихильників мінімалізму.

Готель Sleepbox отримав свої крила трохи більше, ніж рік тому, коли він був здійснений для втомлених пасажирів в аеропорту. Кожен бажаючий міг поспати під час пересадок або очікування польотів, і знайти спокій в мінімалістських коробках.

Сьогодні, ті ж самі команди архітекторів створили готель, повний так званих сліпбоксов. Кожен Sleepbox містить ліжко, лампу і гнізда, щоб зарядити телефони. Верхні поверхи готелю заповнені звичайними кімнатами і сліпбоксами для того, щоб в них могли переночувати кілька людей. Цей готель – розумне рішення для областей з численним населенням.

Готелі з ліжками-коробками (1)

Готелі з ліжками-коробками (2)

Готелі з ліжками-коробками (3)

Готелі з ліжками-коробками (4)

Готелі з ліжками-коробками (5)

Готелі з ліжками-коробками (6)



• не пропусти