Абстрактно-індустріальні готелі

232

Готель Віура від архітектурно-дизайнерської компанії Designhouses – справжня кубістська Мрія, яка сподобатися будь-якому любителю сучасної архітектури. При цьому є й інші проекти подібної спрямованості, але у Viura все ж є власні відмінні риси, про які і піде мова нижче.

Готель Viura від дизайнерів і архітекторів Designhouses – індустріальна і по справжньому сучасна структура. Готель представляє із себе візуальне диво і вважається головною визначною пам’яткою в своєму регіоні.

Захоплюючий подих готель з навмисно деформованим дизайном розташований в красивій винної галузі Ріоха в Іспанії. Дизайн готелю зосереджений навколо кутів і кубістичних елементыв, тому і приковує до себе величезну кількість уваги, не в останню чергу завдяки красивим пейзажам і дивовижній природі навколо. Стильний кубічний готель включає 33 кімнати, укладених в цементних вежах блоку.

Фасад може здаватися незвичним, але цей розкішний готель має дивовижні зручності, серед яких два бари та ресторан. Усередині переважає тепла дерев’яна обстановка. Ви можете насолоджуватися хорошим склянкою місцевого вина, або балуватися величним пейзажем з Вашого готельного номера класу люкс.

Готель Viura Designhouse чудовий, а його абстрактний дизайн викликає захоплення у відвідувачів. Схожі місця є і в наших краях, наприклад, санаторій Синяк ціни на якій будуть значно нижчими, ніж у його іноземного побратима.

Абстрактно-індустріальні готелі (1)

Абстрактно-індустріальні готелі (2)

Абстрактно-індустріальні готелі (3)

Абстрактно-індустріальні готелі (4)

Абстрактно-індустріальні готелі (5)

Абстрактно-індустріальні готелі (6)

Абстрактно-індустріальні готелі (7)

Абстрактно-індустріальні готелі (8)



• не пропусти