Цікавий готель Boho Hostel

170

Готель Ace в Портленді досить цікавий тим, що він не схожий ні на який інший хостел. Він випромінює атмосферу стилю casual і ряд сучасних деталей. Бронювати такі готелі можна тільки в режимі онлайн, тому варто подбати про це заздалегідь.

Готель Ace в Портленді є прекрасним зразком дизайну з богемського інтер’єрами, комбінованими з навколишнім середовищем, натхненної хостелами Boho.

Безліч відкритих просторів приваблюють сюди відвідувачів модного в наш час стилю хіпстера. Можливо, це відбувається такде завдяки оригінальній підсвітці приміщення і темної дереванной меблів патіо. Готель представляє із себе аппартаменти класу преміум в Портленді, які брали безліч цікавої публіки в різні періоди часу.

ACE володіє як сучасної, так і вінтажній меблями, гармонійно поєднується з книжковими полицями і цікавими плакатами та картинами на стінах. У самих кімнатах для гостей варто виділити ліжка, ванні вікторіанської епохи і монохроматичні стіни.

Готель влаштувався в історичному будинку, побудованому в 1912 році, займає цілий блок і на 100% екологічно дружелюбний. Все, що Ви знайдете всередині будівлі, зроблено з перероблених матеріалів. Збереження історичної атмосфери дуже важливо для закладу, тому що саме заради цього сюди прибувають туристи і мандрівники.

Багато хто вже переконалися, що бронювати готелі онлайн останнім часом стало значно простіше. При цьому можна також отримати досить пристойну знижку, що важливо. Ace Boho також пропонує своїм клієнтам всілякі знижки і цікаві акції, що в комбінації з чудовими стильними інтер’єрами та робить його особливо унікальним.

Цікавий готель Boho Hostel (1)

Цікавий готель Boho Hostel (2)

Цікавий готель Boho Hostel (3)

Цікавий готель Boho Hostel (4)

Цікавий готель Boho Hostel (5)

Цікавий готель Boho Hostel (6)