Визначні пам’ятки Дюссельдорфа

1497

Серед безлічі міст Німеччини Дюссельдорф знаменитий своїми пам’ятками, безліччю архітектурних та історичних цінностей, заради яких сюди і приїжджають численні туристи і мандрівники. У цій збірці Ви дізнаєтеся про самих популярних і відвідуваних визначних пам’ятках міста. Більшість з них вже детально розписані висвітлені на LifeGlobe, тому Ви можете переходити за посиланнями в статті для того, щоб знайти докладну інформацію.

Дюсельдорф – одне із економічних центрів Західної Німеччини, розташований на щільно населеної Рейно-рурської території. Місто з передмістями нараховує більше 10 мільйонів жителів. Місто відоме своїм нічним життям, карнавалами, подіями, шопінгом. Це також ідеальне місце для любителів моди і ярмарків, кожен рік більше 4 мільйонів людей відвідують велику забавну ярмарок Кірмс протягом 9 днів влітку.

Обов’язково варто відвідати Старе Місто, (зупинка U-Bahn: Генріх-Хейн-Аллі). Це не тільки місце, де можна добре повеселитися завдяки великій кількості барів і пабів. Його іноді називають найдовшим баром у світі через барів і пабів. Крім цього, тут просто приємно побродити навколо. Ряд відомих будівель включає рідний дім Генріха Гейне, Schlossturm (Башта Замку), церква Св. Андреаса, церква Neander і безліч інших будов.

Рейнський Променад пропонує здійснити чудову прогулянку вздовж річки, яка обмежує Старе Місто. Маршрут приводить вниз до Медіа Гавані , однією з найкрасивіших архітектурних пам’яток Дюссельдорфа. Гавань має кілька цікавих будівель, спроектованих Франком Гері, Клодом Васконі і Девідом Чіпперфільд.

Рейнська Вежа – телевежа заввишки в 240 метрів на річці Рейн близько Гавані Медіа. Звідси відкривається чудовий вид на 360 градусів з ресторану на висоті в 172 м. Дивовижні пейзажі, хоча ресторан подає їжу і напої по трохи завищеними цінами, але це варто того.

Серед історичних місць Дюссельдорфа варто відвідати Палац Бенрат і Парк, (Зупинка трамваю: Schloss Benrath, зупинка S-Bahn: Benrath S). Будівництво було закінчено в 1770 – це справжній витвір мистецтва, яке об’єднує архітектуру і природу в одному понятті. Сьогодні комплекс оцінений, як один з найкрасивіших палаців епохи рококо. Площа парку становить майже 62.000 квадратних метрів без урахування палацу.

На цьому пам’ятки Дюссельдорфа не закінчуються. Відвідайте розділ, присвячений місту, там Ви знайдете безліч цікавих статей. Діліться Вашими враженнями і залишайте відгуки в коментарях, спасибі!

Визначні пам'ятки Дюссельдорфа (1)

Визначні пам'ятки Дюссельдорфа (2)

Визначні пам'ятки Дюссельдорфа (3)

Визначні пам'ятки Дюссельдорфа (4)

Визначні пам'ятки Дюссельдорфа (5)

Визначні пам'ятки Дюссельдорфа (6)

Визначні пам'ятки Дюссельдорфа (7)



• не пропусти