Апгрейд екрану, даунгрейд камери. Опубліковано офіційний рендер смартфона Moto Z4

    123

    У Moto Z4 є стандартний роз’єм для навушників, і це добре.

    Випущений в минулому році смартфон Moto Z3 не зміг претендувати на флагманський статус через те, що був побудований на літній платформі Snapdragon 835 замість куди більш актуальної на той момент Snapdragon 845. І така ж історія в цьому році повторитися з Moto Z4, з тієї лише різницею, що про флагманський SoC Qualcomm серії 800 тепер уже взагалі мова не йде. Відсутність претензій на флагманський статус підтверджує офіційний рендер, опублікований інсайдером Еваном Блессом (Evan Blass).

    Якщо флагмани нинішньої хвилі мають від двох до чотирьох камер (а в середньому – три), то у Moto Z4 основна камера представлена тільки одним датчиком. З чуток, це буде 48-мегкапіксельний сенсор, який за рахунок підтримки технології Quad Pixel зможе забезпечити якісні 12-мегапіксельні нічні фото. Але все одно, ніякого флагманського роздолля у вигляді часопролітної камери ToF, надширококутного об’єктива або оптичного зуму в Moto Z4 не буде, і це сумно. А ще сумніше те, що у Moto Z3 була здвоєна камера.

    Зате дисплей з каплевидним вирізом тепер явно займає більше площі фронтальної панелі, і в цьому бачиться певний апгрейд в порівнянні з попередником. Нарешті, Moto Z4 підтримує підключення Moto Mods і, поряд з портом USB-C, оснащений стандартним роз’ємом для підключення навушників.