Більшість жителів Землі не мають поняття про супи, зазначила дієтолог.
Наявність в раціоні перших страв не впливає на регулярність стільця і без супу шлунок не злипнеться, такі твердження – міфи.
Чим більше в супі намішано інгредієнтів, тим він більш шкідливий і калорійний, повідомляє ЗМІ з посиланням на дані експертів, зокрема, дієтолога Наталію Самойленко.
За словами співрозмовниці, регулярність стільця насправді залежить не від наявності супу в раціоні, а від кількості рідини в організмі.
“Відсотків 70 жителів Землі взагалі поняття не мають про супи і якось нормально виживають, і все у них добре зі здоров’ям”, – зазначила дієтолог.
Раніше дієтолог Катерина Павлова повідомила, що перші страви не є обов’язковою складовою здорового харчування, найкраще їсти овочеві супи без засмажок, оскільки в овочевому відварі дуже багато вітамінів і мікроелементів.