Старі пекарі використовували в хлібному тісті натуральні закваски, а тепер туди додаються синтетичні дріжджі.
Виявляється, свіжий гарячий хліб шкідливий для здоров’я.
Такий хліб наш шлунок переварює насилу, що загрожує загостренням гастриту. Крім того, він починає бродити в кишківнику, що призводить до утворення зайвих газів, кольок і болів кишківника.
Якщо раніше свіжий хліб не викликав такої негативної дії на організм, то це пояснюється тим, що старі пекарі використовували в хлібному тісті натуральні закваски, а тепер туди додаються синтетичні дріжджі, які надають негативну дію на мікрофлору кишківнику, сприяють розмноженню небажаних бактерій і мікробів, тим самим викликаючи різні захворювання.
Причому аналогічну руйнівну дію на людський організм надає не тільки хліб, а й інші продукти, в яких використовуються сучасні дріжджі.
Як повідомлялося, вчені назвали найбільш корисний для здоров’я людини хліб. Пріоритети в даному випадку необхідно розставляти, виходячи зі смакових звичок і стану шлунково-кишкового тракту мучного гурмана.