Виробник Xiaomi Redmi Note 6 представить смартфон 6 листопада

    319

    Новий гаджет Xiaomi стане черговим успіхом серед бюджетних моделей.

    У вівторок, 6 листопада, згідно з останніми даними, виробник Xiaomi Redmi Note 6 представить смартфон на загальний огляд. Смартфон буде оснащений безліччю корисних функцій, зокрема, однією з сильних сторін новинки буде просунута портретна фотозйомка із застосуванням штучного інтелекту. Redmi Note 6 буде оснащений 6,26-дюймовим IPS-екраном з вирізом, плюс дозвіл Full HD + і співвідношення сторін 19 до 9.

    Що стосується технічних характеристик, то смартфон отримає процесор Snapdragon 636, акумулятор ємністю 4000 мАг, 3, 4 або 6 ГБ ОЗУ і 32 або 64 ГБ вбудованої пам’яті, а також подвійну камеру на 12 і 5 Мп ззаду, подвійну камеру на 20 і 2 Мп спереду. При цьому на телефон буде встановлена операційна система Android 8.1 Oreo з традиційною оболонкою MIUI поверх.

    Даний девайс буде представлений в чорному, синьому, червоному кольорових різновидах, плюс рожеве золото. На старті продажів вартість смартфона буде складати 145 доларів.

    Відповідно до думки експертів, це буде черговим успіхом Xiaomi серед бюджетних смартфонів. Гаджет буде оснащений цілком хорошими технічними характеристиками, плюс покращиться якість камери, що, безумовно, приверне додаткових клієнтів, а зокрема дівчат.