Хелловін на орбіті: космонавти зустріли свято в костюмах кіногероїв

    192

    Європейське космічне співтовариство опублікувало кумедний знімок космонавтів в хелловінських костюмах.

    Поділившись знімком, співробітники космічного співтовариства хотіли показати, що свято має місце бути і не важливо на Землі або ж на орбіті. У коментарі до фотографії було сказано, що таким чином космонавти піднімають собі бадьорість духу, перебуваючи далеко від дому і не маючи можливості зустріти свято як усі. Космонавти були сфотографовані в цікавих хелловінських костюмах.

    Космонавти вбралися в костюми кіногероїв. Найбільше підписникам сподобався образ знаменитого представника темних сил – Дарта Вейдера. Так, фанати «Зоряних війн» припустили, що Дарт Вейдер відвідав МКС на своєму кораблі «Зірка смерті». Хоча в цей раз він не становив жодної загрози іншим співробітникам МКС, адже відправився туди разом з усіма зустрічати Хелловін.

    Другим улюбленим персонажем став «космічний» Елвіс Преслі. Хоча його ідеальна укладка і розтріпала під впливом гравітаційних сил, та гітара залишилася на місці.

    І всю компанію доповнила «мисливиця за привидами». Фанатів розвеселив цей знімок і вони також побажали щасливої Хелловіна космонавтам.



    • інші новини