Експерти назвали причини не купувати перший «голографічний» смартфон від RED

    103

    Незважаючи на те, що інноваційний смартфон Red Hydrogen One хвалили за його модульність і відмінну камеру, експерти знайшла в ньому ряд вагомих недоліків.

    Американські експерти в сфері технологій назвали однією з причин, чому смартфон за 1300 доларів США не варто купувати, його застарілий процесор. Запуск Red Hydrogen One, який заявлявся як інноваційний, відкладався раз по раз, поки чіпсет Snapdragon 835 остаточно не застарів. Також експерти розкритикували той самий голографічний 5,7-дюймовий дисплей нового смартфона.

    Екран виявився досить незручним і навіть шкідливим, а тестувальники скаржилися на дискомфорт очей. Дизайн пристрою також виявився невтішним, а через «новомодну» функцію ефекту 4D користувачам не вдалося завантажити деякі додатки.

    Камера «революційного» смартфона поступається всім флагманам цього року і навіть деяким бюджетним моделям. На думку експертів, слабкий процесор з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті не може якісно обробляти зображення, отримане з подвійної основної (12 + 12 МП) і передньої (8 + 8 МП) камери.

    Спеціальні роз’єми на задній панелі говорять про те, що до пристрою можна підключити декілька сторонніх модулів, однак жоден з них поки не був представлений. Коли буде представлений – невідомо.