OnePlus 6T зазнав фіаско перед Huawei P20 Pro в битві нічних фото

    181

    OnePlus 6T представлений лише напередодні, але вже розчарував шанувальників.

    Здавалося б, лідером повинна стати компанія Apple, але ні, вона навіть до трійки лідерів ледве входить. Американські інсайдери ставлять iPhone XS на 3 місце, а китайські і зовсім на п’яте. Все так погано з кількох причин. По-перше, «зажрались» – купертинівці «рубають» гроші, забуваючи про якість. В епоху iPhone 7 змагатися з ним мало хто міг з виробників. Але зараз корейці і китайці просто рвуть технологічний ринок на шматки.

    Взяти, наприклад, Huawei P20 Pro. Даний смартфон є найкращим для нічної зйомки. Все це забезпечується за рахунок 40-мегапіксельного монохромного об’єктива і доповнення у вигляді 20 і 12-мегапіксельної оптики для створення цифрових знімків. Найближчим конкурентом стає OnePlus 6T, презентований буквально на днях. Він отримав вдосконалений новий режим нічної зйомки. Експерти вважали, що таким чином новинка «переплюне» Huawei P20 Pro, але ні.

    Новинка OnePlus 6T отримала подвійну основну камеру, виробником якої є компанія Sony. Перший модуль на 16 МП з діафрагмою f / 1.7, а другий на 20 МП. Обидва об’єктиви отримали електронну і оптичну систему стабілізації зображення, автофокус, а також світлодіодний спалах. Перші демонстраційні моделі вже були протестовані. Хоч і розробники стверджують, що незабаром може вийти нова версія ПО, але все одно знімки вийшли недостатньо гарні навіть в «сирому» софті.

    Новинка, яка надійде в продаж 1 листопада, зазнала фіаско перед Huawei P20 Pro і iPhone XS в битві нічних зйомок з кількох причин: деталізація об’єктів погана, а при збільшенні можна помітити розмиття основних елементів на фото.

    Таким чином, P20 Pro залишається лідером серед девайсів з кращого нічною зйомкою. Попереду ще багато нового, і в 2018 році навіть Lenovo Z5 Pro може трохи здивувати користувачів нового (як стверджують розробники) режиму з нічної зйомки, аналогів якому ще немає на ринку технологій. Але поки лідерами є такі пристрої: Huawei P20 Pro, One Plus 6T, Xiaomi Mi8, iPhone XS Max і LG G7 ThinQ.