У 2019 LG випустить смартфон з 6 камерами

    234

    Компанія ще раніше показала себе прихильником великих дисплеїв, до яких, за прикладом конкурентів, стали додавати характерний «чубчик».

    Патент, заявку на який LG подала ще в 2016 році, був представлений тиждень тому. Він показав три дуже схожих смартфони з дисплеями різної величини, з рівномірними нижніми і верхніми рамками. У нових виробах передбачені 4 тильні і 2 фронтальні камери зі світлодіодним спалахом. Також всі три смартфони, які будуть випущені в 2019 році, будуть оснащені дактилоскопічними датчиками на задній панелі.

    Експерти зазначають, що нові смартфони LG 4 тильними камерами будуть нагадувати Huawei Mate 20. Представлений патент поки далекий від реалізації, оскільки компанія тільки що оголосила про випуск V40 ThinQ. А це означає, що ще один пристрій преміум-класу, в якому сумарно 6 камер, не очікується до травня 2019 року. Крім цього, в майбутньому році LG планує випуск смартфона з підтримкою мереж п’ятого покоління. Телефон з 5G в партнерстві з американською компанією стільникового зв’язку Sprint почне свою роботу на території США.