Майбутнє Apple: iPad Pro стає більш потужним, MacBook Air – більш мобільним

    126

    Apple iPad тепер продають більше, ніж інші ноутбуки разом, і немає ноутбука, настільки ж знакового, як MacBook Air.

    Планшет насправді не перетворився на революцію мобільних обчислювальних пристроїв, яка була передбачена; в крайньому разі, не для всіх компаній, які наважилися на цей сегмент. Але, схоже, що Apple зайняла монополістичну частину ринку планшетів і ноутбуків.

    На своєму заході в Нью-Йорку генеральний директор Apple Тім Кук сказав, що в минулому році iPad перевершив всі ноутбуки разом.

    З такою великою хваткою на ринку планшетів не дивно, що Apple розсовує рамки того, що може зробити iPad, пропонуючи високопродуктивну обробку з процесором A12 X Bionic, який приносить Machine Learning на планшет, навіть даючи можливість під’єднати зовнішній дисплей або просто зарядити iPhone.

    Apple ясно заявляє, що хоче запропонувати планшет рівня обробки ноутбука, якщо його користувачі не хочуть, щоб мобільність заважала їх творчості. І незабаром користувачі отримають додатки для Photoshop і AutoCad, щоб вивести їх креативність і продуктивність на абсолютно новий рівень.

    На іншому кінці спектру Apple робить свій знаковий ноутбук MacBook Air максимально мобільним. Остання версія стає тонша і легша, ніж попередня. Але він також більш потужний з останнім 8-м поколінням процесорів Intel Core.

    Багато людей не виявляють MacBook Air повагу, якої він заслуговує, часто перебуваючи в тіні більш потужних пристроїв у верхній частині лінійки Apple. Але Apple MacBook Air в останні дні не схожий ні на який інший обчислювальний пристрій, встановлюючи стандарти очікувань всього: від дизайну до продуктивності і батареї.

    MacBook Air 2018 року легше, менше і тонше. У нього також новий дисплей як за якістю, так і за розміром, Touch ID для забезпечення безпеки і аутентифікації, покращена клавіатура, більш гучні динаміки і, звичайно ж, новітні процесори. Всі очікування, які, схоже, були встановлені щодо мобільного пристрою.

    Хоча весь час точаться розмови про компанії-виробників смартфонів, які намагаються конкурувати з iPhone, ми забуваємо про те, що більшість компаній-виробників ноутбуків не намагаються запропонувати аналог MacBook Air, можливо, за нижчою ціною. Тому що MacBook Air явно є еталонним для кожного OEM-виробника.