Росія буде благати: в Україні озвучили сценарій повернення Криму

    1143

    Анексований Росією Крим в будь-якому випадку повернеться до складу України.

    Про це йдеться в блозі письменника і журналіста Сергія Лойко на “Обозревателе“. Він зазначив, що, швидше за все, Росія “віддасть” Крим після того, як Путін залишить посаду президента.

    “Повертати його необхідно. Без цього Росія не повернеться в цивілізований світ, а її відособленість і закритість будуть посилюватися місяцями і роками, які нас чекають на тлі розвалу російської економіки”, – написав Лойко.

    “Ось прийде до влади після смерті Путіна умовний Навальний або Медведєв і скажуть, що так, були перегини на місцях, при Путіні були прийняті неправильні закони і дійсно референдум в Криму не був законним за українськими законами”, – вважає письменник.

    Тоді, за словами журналіста, буде проведено “справжній референдум”, а Росія, в свою чергу, буде просити скасування санкцій.

    “І як би на цьому референдумі не проголосували, все одно порахують так, як це вигідно Кремлю саме в цьому умовному майбутньому. А потім скажуть: ну так, дійсно, кримський народ проголосував за повернення Україні. Ми повертаємо Крим, будь ласка, скасуйте санкції і давайте мир, дружба, жуйка”, – написав Лойко.