Nubia N3 офіційно представлений! Ще один класний смартфон

    503

    Новий смартфон компанії Nubia N3 був тільки що представлений. Пристрої до лінії, позначеної буквою “N” є міцними среднякамі, які будуть виділятися, перш за все, величезним акумулятором, і запропонують продуктивність, яка повинна задовольнити потреби більшості звичайних користувачів.


    Nubia N3 на фото

    Давайте ближче до нового смартфону Nubia N3 !

    Nubia N3 – це правильний смартфон

    Новинка китайського виробника має кодову назву NX608J. На передній панелі пристрою ми знайдемо екран IPS з діагоналлю 5.99 дюймів, пропорції 18: 9 і роздільною здатністю Full HD +. Це повинно порадувати всіх тих, хто скаржаться на дисплеї з роздільною здатністю HD + часто з’являються в смартфонах середньої цінової лінійки. Компанія Nubia, так само, як і Xiaomi, полюбила Qualcomm Snapdragon 625. Цей процесор вона вирішила встановити в модель N3, як і в його попередника.

    Nubia N3 екран

    Цей процесор підтримується графікою Adreno 506 і 4 Гб оперативної пам’яті LPDDR3. На файли користувача буде виділено 64 Гб внутрішньої пам’яті. Вся серія смартфонів Nubia N використовує процесори від Qualcomm, так що якщо ви не любите вироби від Mediatek – в цій серії ви їх не знайдете.

    На спині ми знаходимо подвійну камеру, що складається з 16 Мп і 5 Мп об’єктивів. Там також був розміщений сканер відбитків пальців. За фотографії типу Селфі відповідає камера на 16 Мп, розташована над екраном.

    З акумулятором ситуація класна. Виробник вирішив поставити потужну батарею на 5000 мАг. Зарядка акумулятора відбувається через роз’єм microSD. Також смартфон підтримує швидку зарядку Quick Charge 3.0. Продажі планується почати 18 березня в Китаї. Ціна залишається загадкою.

    Nubia UI або все-таки чистий Андроїд?

    Кілька днів тому з’явилася інформація, що говорять про те, що компанія Nubia помітила проблему з її фірмовою оболонкою Nubia UI і вирішила оснастити майбутні смартфони на чистому Android. Але Nubia N3 потрапляє на ринок з Nubia UI. Чи означає це, що компанія передумала? Звичайно, ні! Представлені пристрій, без сумніву, розраховане на китайський ринок, а там інтерфейс компанії Nubia є дуже популярним.

    Тільки коли ми почуємо про глобальну прем’єру Nubia N3 ми побачимо голий Android.