Samsung Galaxy Tab S4 стане найпотужнішим планшетом

    156

    У GFXbench засвітився новий планшет Samsung Galaxy Tab S4. І судячи з характеристик, девайс виявиться вельми просунутим.


    У бенчмарку Samsung Galaxy Tab S4 проходить під кодовою назвою Samsung SM-T835. Зазначені в GFXbench специфікації показують, що пристрій отримає потужний процесор поряд з хорошим екраном.

    Планшет Samsung Galaxy Tab S4 в бенчмарку
    Планшет Samsung Galaxy Tab S4 в бенчмарку

    Отже, під капотом гаджета буде працювати процесор з тактовою частотою 2.3 Ггц, графічним прискорювачем Adreno 540. Це означає, що в якості SoC буде використовуватися Qualcomm Snapdragon 835. Samsung Galaxy Tab S4 матиме 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Екран девайса отримає діагональ розміром 10.5 дюйма з роздільною здатністю 2560 х 1600 пікселів і з матрицею Super AMOLED.

    Управління планшетом буде довірено операційній системі Android 8 Oreo. Пристрій буде володіти у своєму розпорядженні двома камерами – основною на 12 МП і фронтальною на 8 МП. Всі ці характеристики говорять про те, що Samsung Galaxy Tab S4 буде дуже потужним і одним з кращих рішень на сьогодні. Коли відбудеться анонс новинки, у скільки виробник оцінить продукт – поки не відомо.