Смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Pro отримав потужне «залізо» і подвійну камеру

    287

    Післязавтра, прямо в День святого Валентина, світу покажуть смартфон Xiaomi Redmi Note 5. Цей апарат повинен отримати 6-дюймовий безрамковий екран і ряд інших особливостей, які зроблять його більш привабливим, ніж Redmi 5 Plus, анонсований ще в грудні минулого року. Сьогодні стало відомо про те, що придбати майбутню новинку можна буде в двох модифікаціях, флагманська з яких отримає назву Redmi Note 5 Pro.

    Лічені години тому в мережу виклали інформацію про смартфон Redmi Note 5 Pro, який повинен стати таким собі бюджетним флагманом, які працюють на прошивці MIUI 9. За даними від надійного джерела, новинка отримає процесор Qualcomm Snapdragon 636, 4/6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, слот для установки двох SIM-карт, подвійну основну (12 Мп + 5 Мп) і 20 Мп фронтальну камери, звичний 3,5 мм роз’єм для підключення навушників, а також акумуляторну батарею ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

    Новинка буде відрізнятися від класичної моделі більш потужним технічним оснащенням, тому як Redmi Note 5 джерело приписує лише процесор Snapdragon 625, 3/4 ГБ ОЗУ і 32/64 ГБ ПЗУ, а також 5 Мп фронтальну камеру. На скільки сильно відрізнятиметься вартість двох нових китайських телефонів – невідомо, однак, швидше за все, топова конфігурація з 6 ГБ оперативної пам’яті буде коштувати у районі 240 доларів.

    Відомо, що купити смартфон Xiaomi Redmi Note 5, включаючи модель з приставкою Pro, можна буде тільки на території Індії, але лише в перший час. Потім, десь наприкінці березня або на початку квітня, два нових мобільних пристрої повинні дістатися і до інших регіонів світу, в тому числі Європи і Китаю. Правда все так чи ні стане відомо вже 14 лютого, коли Xiaomi офіційно представить новинки та розповість всі нюанси.



    • інші новини