Волонтер назвав причини для відставки Авакова

    67

    Реформа національної поліції проведена неякісно, ​​тому що багато кадрів в ній оскаржили своє право на роботу і залишились у відомстві. Багато порядків у силовій структурі залишились колишніми, особливо на місцях. Про це заявляє волонтер Роман Доник.

    “На мою суб’єктивну думку, Авакову давно потрібно було піти у відставку. Я не вірю Антону Геращенку, я не вірю Авакову, які говорять, що у нас все добре, і всі перейшли, наприклад, переатестацію. Просто перетасували стару міліцію, назвали її поліцією, і все залишилось як і раніше. У райвідділах сидять старі кадри, які на місцях вирішують свої питання. Вони говорять про патрульну поліцію … Але патрульна поліція – це не реформа, це абсолютно новий підрозділ, а у оперів на місці зарплати залишилися колишні – 2,5-4 тисячі гривень. Злочинність зростає катастрофічно”, – повідомляє волонтер в інтерв’ю на ресурсі Апостроф.

    Волонтер зазначає, що хороший приклад його словам ситуація в селі Княжичі Київської області, де співробітники МВС перестріляли один одного. Доник заявляє, що головна претензія до Авакова полягає в тому, що він після перемоги Майдану не змінив стару систему.



    • інші новини