Сонячна та тепла середа: погода в Україні на 9 жовтня

    1

    У середу, 9 жовтня, на більшій частині території України встановиться тепла та суха погода. Найбільш сонячно та спекотно буде на півдні країни, однак комфортні температури очікуються і в інших регіонах. Синоптики прогнозують підняття температури до понад +20°С у багатьох областях. Про це повідомляє “Укргідрометцентр”.  

    Згідно з прогнозом синоптиків, середа обіцяє бути з невеликою хмарністю та без опадів. На більшій частині території України пануватиме південно-східний вітер зі швидкістю 5-10 м/с. Лише на сході країни напрямок вітру зміниться на західний. 

    Температурний режим вночі складе +6…+11°С, а на узбережжях морів – від +10°С до +15°С. Вдень же варто очікувати підвищення температури до +17…+22°С, що сприятиме приємній та комфортній атмосфері для прогулянок і відпочинку на свіжому повітрі.  

    У Києві та Київській області 9 жовтня також очікується спокійна та суха погода. Невелика хмарність не заважатиме містянам насолоджуватися сонячним днем. Опадів не передбачається, а вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. 

    У Київській області вночі температура коливатиметься в межах +6…+11°С, а вдень повітря прогріється до +17…+22°С. У самому Києві вночі термометри покажуть +8…+10°С, а вдень очікується до +20°С. 



    • інші новини