Користувачі iPhone 16 отримають доступ до ШІ-функцій Apple Intelligence вже цього місяця

    24

    Попри активну маркетингову кампанію, спрямовану на рекламу функцій на базі штучного інтелекту Apple Intelligence, представлені у вересні iPhone 16 все ще позбавлені цих нововведень.

    Ситуація почне змінюватись 28 жовтня, коли Apple випустить стабільну версію iOS 18.1. Про це розповів журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman).

    У повідомленні сказано, що згадане оновлення принесе з собою функцію генерації повідомлень та електронної пошти. Хоча Гурман згадав лише це нововведення, в iOS 18.1 також реалізовані деякі покращення голосового помічника Siri та доданий інструмент допомоги у написанні текстових повідомлень.

    ШІ-функції Apple Intelligence підтримуються на смартфонах iPhone 15 Pro та всіх iPhone 16. Вони також будуть доступні у вигляді бета-версії на комп’ютерах Mac та планшетах iPad, оснащених фірмовими процесорами Apple M1 та новішими. За чутками функції Apple Intelligence будуть доступні в оновленому iPhone SE, офіційний анонс якого ще не відбувся.

    Значніші зміни чекають користувачів у міру розвитку Apple Intelligence. Наприклад, голосовий помічник Siri зможе виконувати певні завдання в різних додатках і використовувати інформацію користувача як контекст, але ці можливості стануть доступні не раніше березня наступного року. Інші функції, такі як Apple Image Playground та Genmoji, можуть з’явитися до кінця цього року.



    • інші новини