Новий сервіс «Ти в Україні» допоможе мешканцям тимчасово окупованих територій отримувати правдиві новини

    28

    30 вересня для українців, що проживають на тимчасово окупованих територіях, став доступним новий сервіс «Ти в Україні». Його створили активісти з організації «Жовта Стрічка» спільно з платформою «Довідка.інфо». 

    Метою цього сервісу є надання людям в окупації можливості отримувати достовірну інформацію, обійти російські блокування та забезпечити безпеку під час користування інтернетом. Користувачі сервісу отримають безплатний доступ до VPN і спеціального браузера, що дозволить безпечно переглядати український контент і залишатися в інформаційному просторі України. 

    Сервіс надає можливість користуватися VPN, який дозволяє обходити російську цензуру в інтернеті та читати українські новини або дивитися відео на YouTube без ризику відстеження з боку російських провайдерів. Окрім цього, пропонується спеціальний безпечний браузер для ще більшого захисту. 

    Доступ до сервісу «Ти в Україні» мають виключно мешканці тимчасово окупованих територій. Це важливий інструмент для тих, хто хоче залишатися в курсі подій, не піддаючись російській пропаганді та цензурі. 

    Як отримати доступ до сервісу “Ти в Україні” 

    1. Перейдіть на сайт за посиланням. 
    2. Заповніть коротку форму. 
    3. Після підтвердження ви отримаєте інструкції з підключення до VPN та спеціального браузера. 


    • інші новини