Національний кешбек у “Дії”: як отримати до 3000 грн за підтримку українського виробника

    56

    У популярному українському сервісі “Дія” стартувало бета-тестування нової програми — Національного кешбеку. Тепер кожен українець може отримати до 3000 грн щомісяця, купуючи товари вітчизняного виробництва. Це частина масштабної ініціативи, спрямованої на підтримку українського бізнесу та економіки.

    Як працює програма кешбеку

    В рамках бета-тестування, яке триватиме місяць, користувачі “Дії” зможуть випробувати функціональність нової програми. За кожну покупку українських товарів учасники отримуватимуть 10% від витраченої суми, яку можна буде витратити на різні потреби.

    На що можна витратити кешбек

    Зібрані кошти можна використати на широкий спектр послуг та товарів:

    • Медичні послуги, спорт, кіно, заклади харчування;
    • Оплата комунальних послуг, транспортних витрат, мобільного зв’язку;
    • Донати на Сили оборони України, військові облігації та благодійність;
    • Інші послуги та товари українського виробництва.

    Як долучитися до Національного кешбеку

    Щоб приєднатися до програми, потрібно увійти в додаток “Дія” та знайти розділ Нацкешбеку. Далі потрібно слідувати інструкціям, щоб зареєструватися та почати отримувати винагороди за покупки.

    Програма Національного кешбеку не лише допомагає зекономити, а й робить вагомий внесок у розвиток української економіки. Як зазначається в повідомленні, до 40% коштів, витрачених на українські товари, повертаються у вигляді податків до державного бюджету. Ці гроші використовуються на потреби Сил оборони України, що робить кожну покупку значущою.

    Тож, не зволікайте — приєднуйтесь до програми кешбеку та підтримуйте український бізнес і державу, отримуючи при цьому вигоду для себе.



    • інші новини