У iPhone вперше з’явилася можливість записувати дзвінки на диктофон

    2194

    У бета-версії iOS 18.1 для розробників з’явилася можливість записувати і розшифровувати телефонні дзвінки за допомогою фірмової системи на базі штучного інтелекту Apple Intelligence. Про це повідомляє портал MacRumors.

    Так, у користувачів із встановленою версією iOS 18.1 тепер у лівому верхньому кутку екрана під час здійснення дзвінка є кнопка запису. Якщо на неї натиснути, то співрозмовник буде повідомлений про те, що розмова записується, аналогічно тому, як це влаштовано на Android-смартфонах.

    Записана розмова зберігається у додатку «Нотатки». Користувачі можуть відкрити запис і прослухати його, а також переглянути повну розшифровку або коротку вибірку, створені за допомогою ШІ.

    Зазначається, що в iOS 18.1 функція вибірки доступна у всій операційній системі. Користувачі можуть вибрати будь-який текст на iPhone, щоб отримати його короткий зміст.

    Зараз ШІ-функції Apple Intelligence доступні тільки в бета-версіях для розробників iOS 18.1, iPadOS 18.1 та macOS Sequoia 15.1. Повноцінне оновлення для всіх користувачів очікується восени.