Спека в Україні має відчутно послабитися: прогноз синоптика

    321

    Синоптикиня Наталка Діденко розповіла про погоду, яка на нас чекає: спекотна п’ятниця та зміни у прогнозі на наступний тиждень. Вона попереджає, що вікенд принесе справжню літню спеку, але вже з наступного тижня температура в Україні значно знизиться.

    В Україні п’ятниця, 26 липня, відзначиться яскравими температурними контрастами. На заході температура буде коливатися від +20°C до +26°C, тоді як на півдні та сході стовпчики термометрів піднімуться до +32°C. Нічні температури теж сильно варіюватимуться: від +13°C на заході до +16°C у деяких регіонах.

    В столиці очікується помірна спека – від +27°C до +29°C, інколи температура може піднятися до +30°C. Дощі з грозами можливі в п’ятницю ввечері, особливо в південних і центральних областях, включаючи Київ.

    На вихідних погода в Україні продовжить радувати літньою спекою. Температура повітря підніметься до +28°C-+33°C, а в неділю на півдні навіть до +36°C. Це ідеальний час для пляжного відпочинку, але не забудьте захиститися від сонця.

    Синоптикиня також попереджає про зміни, які відбудуться наступного тижня. Вже з понеділка в більшості областей України очікується значне послаблення спеки. Це стане приємним контрастом після спекотних вихідних і подарує довгоочікуване полегшення.



    • інші новини