У WhatsApp з’явилася нова функція, що спрощує зміну смартфона

    17

    Розробники WhatsApp спростили перенесення чатів зі старого пристрою на новий за допомогою QR-кодів. Про це повідомляє портал WABetaInfo.

    Нововведення було помічене в бета-версії WhatsApp для Android під номером 2.23.9.19. Нова функція дозволяє переносити обліковий запис, чати та всі дані між старим та новим смартфонами. Ця функція полегшує процес перенесення історії повідомлень при зміні смартфона.

    Для перенесення чатів у WhatsApp старим методом використовується хмарний сервіс Google Диск. Тепер користувачі бета-версії месенджера отримали простіший і швидший варіант.

    Користувачам достатньо відобразити QR-код на екрані нового пристрою і просканувати його за допомогою старого смартфона, щоб миттєво перенести всі чати безпосередньо, оминаючи необхідність створення хмарних резервних копій.

    Поки що користувачам стабільних версій WhatsApp на Android все ще доступне перенесення даних за допомогою Google Диску. У випадку iPhone використовується фірмова хмара Apple, iCloud. Коли QR-коди відобразяться у всіх користувачів WhatsApp, невідомо.