У соцмережі X з’явилася нова функція

    56

    Соціальна мережа X (раніше відома як Twitter) запровадила нову функцію, яка приховує історію лайків від сторонніх користувачів. Про це повідомляє видання NBC News.

    Починаючи з 13 червня, тільки власник облікового запису зможе бачити, хто поставив йому «Подобається». Раніше ця можливість була доступна для передплатників Premium, але тепер вона стала обов’язковою для всіх.

    Соціальна мережа X пояснює це нововведення необхідністю захистити особисті дані користувачів. Представники компанії стверджують, що завдяки цій функції люди менше ризикуватимуть при постановці лайків і зможуть уникнути нападок.

    Багато користувачів залишаються незадоволеними оновленням. У коментарях до публікації Ілона Маска, власника X, деякі користувачі висловили свою незгоду з цим кроком та запропонували зробити нововведення опціональним. Деякі користувачі також порадили Маску звернути увагу на найважливіші оновлення, такі як видалення ботів.

    У минулому зі знаменитостями в X траплялися курйозні ситуації, оскільки вони не знали, що їхні лайки видно іншим користувачам. Наприклад, 2022 року фанати висміяли Семюела Л. Джексона за те, що актор лайкнув кілька порнороликів.