Виставка “Діти війни”: картини українських дітей показали в столиці Болгарії

    135

    У столиці Болгарії, Софії, відкрили виставку “Діти війни”, де представлено 25 художніх робіт українських дітей. Ця подія приурочена до Міжнародного дня захисту дітей і триватиме з 31 травня по 14 червня в Народному театрі імені Івана Вазова. Про це повідомляє OBOZ.UA.

    На виставці експонуються роботи дітей віком від 8 до 16 років з різних куточків України. Ці юні художники живуть в умовах війни вже третій рік, і їхні роботи відображають реалії, з якими вони стикаються щодня. Всі ці діти – переможці Міжнародного Художнього Фестивалю МАЛЮЙ.UA, що є частиною великого проєкту МАЛЮЙ.UA.WAR, який розпочався у перший тиждень повномасштабного вторгнення росії й триватиме до Перемоги.

    Виставка організована Асоціацією з розвитку міжнародних відносин ADRUM, STUDIORAR, Посольством України в Болгарії за сприяння Народного театру імені Івана Вазова та СУОБ “Мати Україна”. Цей проєкт не лише демонструє творчість українських дітей, але й слугує потужним інструментом для привернення уваги до їхніх переживань та страждань під час війни.

    Хочете дізнатися, як взяти участь у наступних виставках в Україні та інших країнах? Відвідайте офіційний сайт проєкту за посиланням. Ваша підтримка та увага до цього проєкту допоможуть дітям України знайти голос і висловити свої емоції через мистецтво, навіть у найскладніші часи.



    • інші новини