OpenAI представила модель GPT-4o — вона набагато розумніша за старі версії і буде доступна безкоштовно

    90

    OpenAI випустила низку оновлень для ChatGPT, включаючи додаток для ПК, покращений інтерфейс та нову потужну мовну модель.

    Користувачі Mac з підпискою Plus отримують ранній доступ до нової настільної програми ChatGPT, а незабаром з’явиться ширший доступ. Версія для Windows запланована на кінець цього року. Ця програма інтегрується з вашим робочим процесом і дозволяє ставити запитання про те, що відбувається на вашому екрані, за допомогою тексту чи голосу. Ви можете просто натиснути Option + пробіл, щоб ставити запитання або робити знімки екрана та обговорювати їх у програмі.

    OpenAI також оптимізував веб-інтерфейс ChatGPT, зробивши його більш природним та зручним для користувача. Ціль, як заявили розробники, полягає в тому, щоб звести до мінімуму незручності інтерфейсу і дозволити користувачам зосередитися на співпраці з ChatGPT.

    OpenAI представила модель GPT-4o, яка є безкоштовною для всіх користувачів. На Mac з’явився окремий додаток ChatGPT

    Нарешті OpenAI зробила свою нову потужну мовну модель GPT-4o безкоштовною для всіх користувачів. Це оновлення обіцяє значні покращення можливостей ChatGPT. Творці моделі заявляють, що навчили штучний інтелект розуміти емоції та ділитися ними з користувачами.

    “Ми анонсуємо GPT-4o, нашу нову флагманську модель, яка може аналізувати звук, зображення та текст у режимі реального часу”, – OpenAI.

    Для користувачів підписки Plus ліміт повідомлень збільшується вп’ятеро.



    • інші новини