Користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою: перестав спрацьовувати будильник

    208

    У деяких користувачів iPhone виникла нова проблема: будильники їхніх телефонів не спрацьовують належним чином. Apple визнала наявність проблеми та активно працює над її вирішенням.

    За останні кілька тижнів ця проблема згадується у скаргах дедалі частіше. Деякі користувачі підозрюють, що вона може бути пов’язана з функцією iPhone Gaze Awareness.

    Ця функція призначена для автоматичного зменшення гучності сповіщень, коли користувач дивиться на телефон. Передбачається, що функція Gaze Awareness може працювати неправильно і знижувати гучність сигналу тривоги, навіть коли спить.

    Хоча Apple не підтвердила точну причину, користувачі можуть спробувати відключити Gaze Awareness як потенційне рішення. Це можна зробити через програму «Параметри», вибравши Face ID та вимкнувши функцію Gaze Awareness.

    Розв’язання цієї проблеми займає досить високе місце у списку пріоритетів Apple, оскільки йдеться про функцію, якою користуються власники смартфонів щодня. Подібні помилки та проблеми лише посилюють роздратування користувача.



    • інші новини