Apple випустить нові iPad Pro та iPad Air менше ніж через місяць

    71

    За повідомленнями мережевих джерел, компанія Apple випустить нові моделі планшетів iPad Pro та iPad Air на початку наступного місяця. Такої думки дотримується журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman), про що він розповів у нещодавній публікації.

    «Для тих, хто шукає більш конкретні терміни, мені повідомили, що запуск, ймовірно, відбудеться 6 травня <…> Інші дані також вказують на це: роздрібні магазини Apple готуються до отримання маркетингових матеріалів щодо нових продуктів пізніше цього тижня. Зазвичай це ознака того, що незабаром вийде новий продукт», — йдеться у повідомленні Гурмана.

    Очікується, що Apple анонсує одразу кілька нових пристроїв. Насамперед йдеться про дві моделі iPad Pro з процесорами M3, дисплеями OLED, більш тонкими рамками та корпусом, а також іншими змінами в дизайні та, можливо, з підтримкою бездротової зарядки MagSafe.

    Також очікується поява двох нових моделей iPad Air з процесором M2 та фронтальною камерою, яка орієнтована на використання в альбомній орієнтації. Зазначається, що однією з новинок має стати перший в історії iPad Air із діагоналлю 12,9 дюйма.

    На додаток до цього Apple може випустити оновлену клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro, виконану в корпусі з алюмінію, з більш потужним трекпадом та іншими конструктивними особливостями. Також не виключається поява нового стилусу Apple Pencil, сумісного з VisionOS – операційною системою, що використовується в гарнітурах змішаної реальності Vision Pro.



    • інші новини