В Україну йде похолодання, місцями можливий мокрий сніг

    600

    Четвер, 4 квітня буде найхолоднішим днем з найближчої перспективи. У північних та західних областях України навіть вдень температура повітря не перевищуватиме +6…+11 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

    За її словами, на Вінниччині та Полтавщині очікується +8…+12 градусів. На Черкащині та в Кропивницькому з районами +12…+17 градусів, на Дніпропетровщині до +19 градусів.

    «На сході: Харківщина +10…+14, Луганщина до +20, Донеччина +18 градусів. У південній частині очікується +15…+20 градусів», – йдеться у повідомленні.

    Опади найбільш ймовірні на півночі, заході та на північному сході України – дощ, місцями можливий мокрий сніг. На решті території України – без опадів.

    «Вітер завтра буде помірним, штормові пориви стихатимуть, хіба на північному сході десь рвоне до 15-20 метрів за секунду, пилові масиви з Сахари залишають нашу територію», – зазначає синоптикиня.

    У Києві завтра очікується найхолодніший день, не вище +8…+10 градусів, вранці місцями пройде дощ, вдень без істотних опадів.

    «Надалі температура повітря підвищуватиметься», – підсумувала Н.Діденко.



    • інші новини