В Україні різко погіршиться погода: чого чекати вже незабаром

    1391

    У середу, 3 квітня очікується зниження температури повітря до нормальної квітневої. Тому, будь ласка, найближчими днями, орієнтовно 3, 4 та 5 квітня, не сильно роздягайтеся та поверніть на вішалку плащі чи й пальто. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

    За її словами, максимальна температура повітря найближчої ночі та завтра вранці становитиме +5…+10 градусів, а вдень очікується +13…+17, на півдні та на сході місцями до +19 градусів.

    Вітер в Україні буде західного напрямку, у північних областях можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду, обережно.

    Завтра дощі,  місцями з грозами, пройдуть у західних областях, на півночі, а також на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі та в Криму.

    У Києві у середу місцями дощ, гроза. Сильний західний вітер до поривів 15-18 метрів за секунду. Очікується зниження температури повітря вночі до +7…+10 градусів, вдень до +16 градусів.

    «Проте це миле незначне похолодання найближчими вихідними знову зміниться підвищенням температури повітря», – підсумувала Н.Діденко.



    • інші новини