“Google Карти” отримають оновлений інтерфейс: що зміниться

    6682

    Компанія Google розпочала тестування нового дизайну інтерфейсу фірмової програми «Карти». Він покликаний спростити взаємодію користувача з сервісом, наголосивши на інформативності. У мережі вже з’явилися перші скриншоти, що показують можливості оновленої версії Google Maps.

    Зміни торкнулися вікна, яке з’являється при виборі локації – тепер воно має кути, що округляють, і більше не займає весь екран, якщо його розгорнути. Крім того, розробники змінили зовнішній вигляд екранних кнопок “Поділитися” та “Закрити”.

    Початкова та кінцева точки маршруту тепер відображаються у плаваючому полі, а не «прибиті» до верхньої частини дисплея. Кнопки вибору режимів (автомобіль, ходьба та інше) знаходяться на нижній панелі, що спрощує перегляд часу прибуття для кожного варіанту. А розгорнута нижня картка більше не займає весь екран, але, як і раніше, показує покрокові інструкції та дані про дорожній рух.

    Нарешті Google “перефарбувала” самі карти, трохи змінивши тони, в яких відображаються об’єкти. Наразі новий дизайн знаходиться на стадії тестування, дата його розгортання для всіх користувачів ще не оголошена.



    • інші новини