Binance заохочує користувачів випускати платіжні картки Trustee Plus

    47

    Січень знаменує початок тісної взаємодії Binance та Trustee Plus. Два популярних бренди на ринку криптовалют почали співпрацювати, щоб забезпечити фінансову свободу криптоентузіастів у Центральній та Східній Європі (ЦСЄ). Взаємодія передбачає, що криптобіржа Binance пропонує користувачам випустити віртуальну банківську картку від Trustee Plus. Водночас користувачі мобільного додатку Trustee Plus мають більше варіантів, як купить криптовалюту монобанк, банківська картка Visa або MasterCard, а також Binance Pay.

    За словами регіонального керівника Binance у ЦСЄ та Центральній Азії, початок партнерських відносин з Trustee Plus допомагає криптобіржі досягти поставленої мети щодо прийняття криптовалют та свободи фінансів. «Разом ми прагнемо сприяти створенню більш інклюзивного фінансового ландшафту, що розширює можливості завдяки використанню потенціалу криптовалют», — додав він.

    Trustee Plus став популярним мобільним додатком завдяки десяткам тисяч завантажень в App Store та Google Play за перші дні після появи на цих майданчиках. Додаток дозволяє користувачам випускати власну віртуальну картку для платежів. При використанні вона автоматично конвертує криптовалюту в місцеві гроші, полегшуючи оплату товарів та послуг як офлайн, так і онлайн.

    Окремим плюсом є можливість безпечного поповнення балансу Trustee Plus з Binance Pay без необхідності оновлення додатка криптобіржі. Ця послуга буде надаватися безплатно протягом наступних трьох місяців. З 15 січня до 25 лютого 2024 року користувачі Binance можуть випустити віртуальну дебетову картку Trustee Plus зі знижкою 50%.



    • інші новини