Завтра в Україні різко потепліє і задощить – подекуди до +10 градусів

    290

    У вівторок, 16-го січня, в Україні очікується мінлива погода. Морозно, хоча й не аж надто, буде на заході, півночі та в центрі. Вночі -2…-6 градусів, вдень від -4…+1 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

    На сході та, звісно, на півдні очікується тепліша погода: вночі -2…+3 градусів, вдень +2…+6 градусів, в Криму до +7…+10 градусів.

    «Опади пройдуть у західних областях (невеликі) та у центральній частині (вночі та вранці), переважно мокрий сніг та сніг. У південній частині – мокрий сніг та дощ, вдень на Одещині та Миколаївщині припинення опадів. У східній частині мокрий сніг та дощ, помірні опади! У північних областях – без істотних опадів», – йдеться у повідомленні.

    У Києві завтра передбачається помірно холодна погода з температурою повітря -2…-5 градусів, якісь серйозні опади – навряд. На дорогах ожеледиця.

    «17-го січня у більшості областей України очікується посилення морозу. Низька температура повітря втримається вночі 18-го січня. А вже вдень 18-го січня різко потепліє – до “плюсів” та дощу!», – підсумувала синоптикиня.

     



    • інші новини