У WhatsApp додали функцію форматування тексту повідомлень: як вона працює

    802

    Розробники WhatsApp створили нову функцію, яка дозволяє форматувати повідомлення. Ця опція реалізована у вигляді контекстного меню під час редагування тексту. За допомогою неї користувачі можуть цитувати окремі частини постів та оформлювати їх у марковані чи пронумеровані списки, пише портал WABetaInfo.

    Які інструменти доступні у цьому нововведені:

    • Блок коду: він створений для легкого обміну та читання коду в WhatsApp. Хоча він зазвичай використовується інженерами програмного забезпечення та програмістами, будь-хто може використовувати цей інструмент, щоб виділити певну частину повідомлення.
    • Блок цитат: його можна використовувати для відповіді на певну частину попереднього повідомлення. Ви можете використовувати цей інструмент форматування, просто додавши символ «>» перед текстом.
    • Списки: це інструмент для акуратного впорядкування інформації. Просто починайте текст із *, – або цифр, щоб створити впорядковані списки.

    Скористатися новою функцією поки що можна тільки у бета-версії месенджера під номером 2.24.2.9 для Android. У публічній версії функція з’явиться вже найближчим часом.



    • інші новини