Microsoft додасть ШІ навіть до «Блокнота» — функція Cowriter допоможе з обробкою тексту

    74

    Схоже, що цього року Microsoft планує також активно інтегрувати функції на основі штучного інтелекту у свої продукти, як це було минулого року. Цього тижня стало відомо про плани софтверного гіганта додати в Блокнот для Windows 11 функцію під назвою Cowriter, яка буде залучити нейромережі для коригування тексту.

    Інсайдери @PhantomOcean3 та @teroalhonen поділилися скриншотами нової версії «Блокнота» та файлів, пов’язаних із текстовим редактором. Йдеться про версію “Блокнота” 11.2312.17.0, в якій і були виявлені згадки функції Cowriter. Хоча зараз інструмент не працює, не важко здогадатися, для чого саме він призначений.

    Передбачається, що інструмент Cowriter буде залучити нейромережі для коригування тексту, що набирається, зміни його довжини, фону або навіть форматування.

    Ймовірно, незабаром Microsoft анонсує нову функцію, після чого вона стане доступною учасникам програми попередньої оцінки Windows Insider. Коли розробники планують додати Cowriter до стабільних версій «Блокнота», поки невідомо.



    • інші новини