В Україні знайшли альтернативу мобілізації, усі йдуть добровільно

    5343

    Міністерство оборони України отримало перші результати співпраці з приватними компаніями щодо залучення людей до Збройних сил. Про це повідомили на сторінці відомства у Телеграмі.

    Так, від часу підписання угоди між Міноборони та компанією Lobby X 10 листопада, на майданчику розмістили вже більше 320 військових вакансій від різних підрозділів. Кількість людей, які відгукнулися на ці вакансії, сягнула 6,5 тисячі.

    Тим часом за увесь період розміщення вакансій у війську на Lobby X (від липня 2022 року) їхня кількість становить 1190, а кількість відгуків – 45 тисяч.

    Lobby X дозволяє військовим командирам розміщувати конкретні вакансії до власних підрозділів та відбирати собі кандидатів, а нашим свіввітчизникам – вибрати бажану посаду і підрозділ у війську для несення служби.

    «Щоб потрапити на службу за контрактом, необхідно обрати бажану посаду і підрозділ на онлайн-платформах, які співпрацюють з Міноборони та розміщують у себе конкретні вакансії військових підрозділів. Наразі, окрім Lobby X, це також можна зробити на Work.ua», – йдеться у повідомленні.



    • інші новини