Ілон Маск розповів про ребрендинг Twitter

    84

    Американський підприємець і мільярдер Ілон Маск підтвердив плани ребрендингу соціальної мережі Twitter, що належить йому. Про це він повідомив у своєму Twitter.

    У відповідь на повідомлення від користувача T(w)itter Daily News, в якому стверджувалося про те, що на зміну нинішній назві соцмережі та логотипу у вигляді блакитної пташки може з’явитися буква Х, Маск заявив, що це «правда».

    Раніше стало відомо, що Маск розлютився через численні збої в роботі соцмережі під час онлайн-ефіру в режимі Spaces за участю губернатора Флориди, кандидата в президенти США Рона ДеСантіса.

    За словами джерел, Маск був явно засмучений та роздратований проблемами, пов’язаними з постійними збоями у роботі соцмережі.

    Три співробітники Twitter розповіли газеті The New York Times, що всередині компанії турбувалися про те, чи зможе платформа обробляти весь трафік.

    У травні шість колишніх співробітників Twitter подали до суду на Ілона Маска за порушення умов контракту, порушення умов праці, а також звинуватили бізнесмена у шахрайстві.