За верифікацію облікового запису в Twitter користувачам, можливо, доведеться платити

    65

    Оскільки питання достовірності облікових записів Twitter стало яблуком розбрату між колишнім керівництвом соціальної мережі та її нинішнім власником Ілоном Маском (Elon Musk), легко уявити, що першими кроками нового глави компанії стануть якісь реформи, спрямовані на підтвердження справжності облікових записів. Деякі джерела очікують, що за верифікацію облікового запису в Twitter користувачам доведеться платити.

    Видання Platformer у вихідні повідомило про наміри Ілона Маска скасувати безкоштовну процедуру верифікації облікового запису на Twitter. Охочих зберегти свій верифікований обліковий запис мільярдер хоче змусити стати передплатниками сервісу Twitter Blue, який розширює привілеї користувачів за абонентську плату в розмірі $4,99 на місяць.

    Хоча подібна інформація не була підтверджена офіційно, Ілон Маск заявив буквально таке: «Весь процес верифікації зараз реформується». Вважається, що опція з примусом користувачів до переходу на підписку зі щомісячною платою задля збереження підтверджених облікових записів тільки розглядається, і від відповідних планів нове керівництво Twitter може відмовитися.

    Видання The Verge окремо повідомило, що Ілон Маск поставив перед співробітниками завдання до 7 листопада розробити нову програму верифікації, згідно з якою користувачеві дається 90 днів на перехід до підписки після первинного підтвердження облікового запису, і якщо після цього він не стане передплатником Twitter Blue, його статус може бути втрачено. Принагідно обговорюється можливість підвищення абонентської плати за передплату до $19,99 на місяць. Джерело повідомляє, що відповідальним за реалізацію цих реформ співробітникам Twitter буквально поставлено ультиматум – якщо вони не реалізують нову функцію до 7 листопада, то їм доведеться піти з роботи.

    Маск також пропонує перенаправляти всіх користувачів Twitter, які при відвідуванні сайту соціальної мережі не увійшли до облікового запису на сторінку Explore з перерахуванням найбільш популярних твітів, якщо вірити джерелу.

    Джерела: The Verge



    • інші новини