Як збільшити швидкість інтернету: названі найпростіші способи

    762

    Експерти назвали головні причини повільного Wi-Fi з’єднання та розповіли, як можна самостійно усунути проблему.

    Сучасній людині складно уявити життя без доступу до інтернету, адже він дає нам безліч різних можливостей. Але трапляються випадки, коли Wi-Fi працює погано. Експерти розповіли, чому це відбувається та як самостійно можна усунути проблему.

    За словами фахівців, причина може ховатися у неправильному розташуванні роутера, адже на якість сигналів впливають різні фактори, у тому числі й пристрої, які розташовані поруч.

    Може бути й так, що у вас застаріла модель роутера, яка потребує оновлення програмного забезпечення. Ще повільне з’єднання може бути через перевантаження мережі, коли підключено велику кількість пристроїв.

    Більш того, причиною поганого інтернету і на комп’ютері, і на смартфоні може бути обмеження швидкості інтернету провайдером через перевищення використання даних користувачами.

    Серед інших причин виділяють наявність шкідливого програмного забезпечення, яке може працювати у фоновому режимі та підключатися до інших пристроїв, старий роутер, шкідливі програми.

    Щоб усунути проблему, потрібно правильно розмітити роутер, найкраще поставити його в центр приміщення, потім змінити діапазон, перевантажити і встановити оновлення. Також потрібно відключити від Wi-Fi мережі непотрібні пристрої та видалити програми, які з’їдають потужність і працюють у фоновому режимі.

    Джерело: cursorinfo.co.il



    • інші новини